Om oss

Hej och välkommen,

Vi är Tilda och Karl, grundarna av WildPurpose. Vi är oerhört glada att du har valt att ansluta dig till vårt snabbt växande ambassadörsprogram. Vårt program är mer än bara ett sätt att tjäna provision och få exklusiva rabatter – det är en gemenskap av likasinnade fitnessentusiaster som delar samma passion för hälsa, träning och välbefinnande.

Vi skapade WildPurpose ur vår egen passion för fitness och mode. Vi ville skapa funktionella, snygga träningskläder och bygga en stöttande gemenskap som inspirerar till en aktiv livsstil. Genom vårt ambassadörsprogram får vi möjlighet att dela den här visionen med dig och vi är glada över att du är här för att förändra träningsvärlden tillsammans med oss.

Som ambassadör får du tillgång till en rad förmåner, inklusive generösa rabatter, förtur på nya produkter och kollektioner, exklusiva WildPurpose-evenemang och mycket mer. Vi hoppas att du kommer att finna dessa förmåner lika spännande som vi gör.

Vi ser fram emot att se hur du delar din kärlek till WildPurpose med världen. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller behöver hjälp längs vägen.

Välkommen till WildPurpose-familjen – tillsammans förändrar vi träningsvärlden!

Vänliga hälsningar, Tilda & Karl